Oxfilé med parmaskinka, äpple och portvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor oxfilé
  • 1/2 tsk salt
  • 1½ krm svartpeppar
  • Smör
  • 1 schalottenlök
  • 1/4 äpple
  • 25 g hackad parmaskinka
  • 1/2 tsk timjan
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • 1 dl grovriven ost
  • Kvibille präst
  •  
  • Portvinssås
  • 1 schalottenlök
  • 1 1/2 dl rött portvin
  • 1 dl vatten
  • 1 1/2 msk konc kalvfond
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 1/2 msk majsstärkelse
  • 50 g rumsvarmt smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.