Skölj vattnet från pastanoch häll upp det påen serveringstallrik. Så, efter allt prat om korv – vad passar då bättre än en kryddstark korv- ochpastasallad i fina färger
För med den här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken. Man tar helt enkelt de grönsaker man har hemma och i det här fallet blev det rester från en rotfruktssallad, stjälkselleri, purjolök, paprika och sugersnaps
Öppengrytapåkanin, salvia och vitt vinPortioner. se till att kärlet du valt är hyggligt trångt, men att de olika kanindelarna kan ligga i ett lager och inte på varandra
Med det vita vinet ochavsaknaden av grädde blev det en så kallad klassisk Pasta Bolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Kanin är ett fantastiskt kött att tillaga och det blir riktigt riktigt bra i engryta som denna. Salta och peppra övriga delar och bryn dem runt om i smör i engryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.