Forma färsen till två "fläskfiléer". Sätt på ugnen på 200º. Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten
Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. =) Fläskfilén. Blanda fläskfärsen med aromaten. Lägg köttblandningen i en fryspåse/ plastfolie och forma det till en avlång filé
Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. =J Fläskfilén. Blanda fläskfärsen med aromaten. Lägg köttblandningen i en fryspåse/ plastfolie och forma det till en avlång filé
Till detta blev det falskfläskfilé som jag hade gjort en laddning och fann i frysen. Men tills dess får ni njuta av den här goda middag, Falskfläskfilé, men rotfrukter och sallad
Falskfläskfilé, gräddsås och sallad. FALSKFLÄSKFILÉ. Av namnet på maträtten skulle man kunna tro att den smakar som fläskfilé men det tyckte jag inte att det gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.