Rosmarinkryddade Lammracks med getostpotatiskaka och grönsaksragu
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 4 personer
  • 1 kg Lammracks
  • 2 msk Olivolja
  • 4 st Kvistar färsk rosmarin, bladen mortlade
  • Havssalt- och svartpeppar från kvarn
  • 2 msk Olivolja+2msk Smör till bryningen
  •  
  • Getostpotatiskaka
  • 8-10 st Stora potatisar, tunt skivade
  • 150 g Getost, kantskuren
  • 2 dl Grädde
  • 2 st Ägg
  • Salt- och svartpeppar från kvarn
  • 5 msk Smör till formen
  •  
  • Grönsaksragu
  • 2 st Gula lökar, finhackade
  • 2 st Vitlöksklyftor. mortlade
  • 1 st Röd paprika. finskuren
  • 1 st Gul paprika, finskuren
  • 1 st Squach, urkärnad och finskuren
  • 3 dl Finkrossade tomater eller passerade
  • 2 msk Tomatpuré
  • 2 msk Balsamicovinäger
  • 4 msk Chilisås
  • 1 dl Rödvin
  • 2 msk Kalvfond
  • 2 st Kvistar färsk rosmarin, bladen mortlade
  • Havssalt
  •  
  • Gott till
  • Balsamicovinägersirap med fikon
  • Örtolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.