Smält Milda i mikron eller i en kastrull på spisen. Vispa äggen och sockret till ett skum. Tillsätt mjöl, bakpulver, salt, riven choklad, det smälta margarinet och blanda till en tjock smet
Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
Ni vet nog vid det här laget hur mycket jag gillar Quest bars och jag har alltid ett par bars i väskan som man kan äta som ett snabbt mellanmål eller i "nödfall" om man är sötsugen
Sen jag började med detox har jag fått upp ögonen för vad många av våra kryddor både färska och sån man köper vid kryddhyllan är bra för så mycket för våran kroppen
I förra veckan så ville jag överraska tjejerna på jobbet så jag provbakade denna Äppekaka. Receptet fann jag i boken â€Äppelkakor och annat smått och gott†av Ann-Kristin Hallgren
En liten kaka med söt krispig botten och syrlig citronfyllning, lemoncurden även på denna blogg kallad citronkrämSom vanligt använde jag en liten form med löstagbarkant
Till kompiskalaset som Robin hade i veckan som gick gjorde jag, i stället för tårta, en vanlig kladdkaka som nog vanligtvis går bättre hem hos barn än tårtor
Äntligen ett bra recept på en riktigt god äppelkaka. Denna kaka är både saftig och smakrik och kan ätas antingen ljummen med vaniljsås eller kall uppskuren i tårtbitar
Sätt ugnen på 175°. Smörj en rund form, 24cm i diametern, med löstagbar kant. Vispa cream cheese, vaniljsocker och 5 teskedar strösocker slätt, och ställ smeten åt sidan