300 g vitchoklad. 300 g vitchoklad. Denna krämen/fluffen kan du använda till både tårtor, bakverk men även servera som dessert med något gott tillbehör
Smält chokladen över vattenbad. Tillsätt smör och grädde. Rör till en slät kräm. Låt svalna och få bredbar konsistens i rumstemperatur, det tar några timmar
Efter kvällens grillning blev vi serverade vitchokladkräm med björnbär och små mandelbiskvier. Vitchokladkräm, 4 portioner150 g vit choklad1 ägg1 extra äggula0,5 dl florsocker3 dl crème fraïche----------bär efter smak och tycke, gärna björnbärSmält den vita chokladen över ett vattenbad. Vitchokladkräm, 4 portioner. 150 g vit choklad
Hallontårta med mandelbotten och vitchokladkräm. Mandelbotten blir ljuvligt saftig, chokladkrämen så god att jag måste hindra mig från att äta upp den som den är
Tårtan är förstås glutenfri, men inte mjölkfri eftersom jag använde vanlig vit choklad och grädde. Du kan dock göra den mjölkfri med vit veganchoklad och någon alternativ grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.