raw frozen cheesecake med kokos och lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Smaksätt/mixa medlimeskal, limesaft och kanel. Idag har jag varit på en trevlig picnic som en kompis anordnade med en massa roliga människor i ett somrigt Stockholm
Ta ut botten ur kylen och häll över allting ovanpå – toppa gärna med resterande limeskal, kanske också skivor av lime eller som i orginal receptet med kokosflingor
Igår gjorde jag min första rawfood-tårtbeställning. Men eftersom det skulle vara många barn med på kalaset så valde jag att göra en lite mer barnvänlig tårta
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche medlimesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
Det här är obakade små muns- (eller mums- mohoho) bitar med nötter, dadlar och lime. Mixa cashewnötter till en en massa och tillsätt därefter kokosgrädde, honung, limesaft och skal
Jag gjorde botten söt med mycket smak av vanilj och väldigt lite sötma i fyllningen. Alla ingridienser är såklart eko och lime är hårt besprutat så extra viktig att välja eko
Dekorera medlimeskivor. Mixa allt och smaka av med vanilj och agave tills du är nöjd. Alla ingridienser är såklart eko och lime är hårt besprutat så extra viktig att välja eko
Så, jag hade ingen ork att göra en hel Key Lime Pie idag, men jag har varit sugen på att baka och laga mat medlime i på senaste, så gjorde en lime-mousse istället
Hur som helst är den fantastiskt god, raw, vegansk och superenkel att göra. Skölj sedan av dem och häll i en stark mixer tillsammans med vatten, lime, hallon och agavesirap och mixa tills det är slätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.