Det håller på att tas fram ett system för att återvinna bomull enkelt, tänk, om tjugo år kanske vi går till återvinningsstationen med konservburkar, glasflaskor och gamla strumpor
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Gör ett snitt i vaniljstången på längden och skrapa ner fröna i kastrullen. Rött vin, apelsinjuice och lite vintriga kryddor skapar en magisk blandning
Resultatet blev ett fantastiskt gottoch färgrikt bröd. Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ett lite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Toppa såsen som läggen ligger i med lite grädde om du vill, det är gott hur du än gör. Osso Buco skall dofta av citron, vitlök och vitt vin, läser jag mig till på nätet när jag googlat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.