LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Ibland - och ganska ofta så här i sommartid, i synnerhet när det varit så varmt som de senaste dagarna - orkar inte ens jag ställa mig i köket och laga mat, trots att det är ett av mina stora intressen
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Precis som i många andra hem den här kvällen så laddas det för mellomys. Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn
En sås eller dressing som passar till fisk. Ingredienser. 2 dl creme fraiche3 msk majonäs2 msk bostongurka1 msk finhackad persilja1 msk finhackad dill1 tsk italiensk salladskryddasalt, pepparBlanda ihop alla ingredienser och servera
Hur har ni det i sommarvärmen. Vilken underbar sommar vi har. Idag har jag varit och solat och badat en sväng och ikväll ska vi iväg till några kompisar
Saffransaioli. (4 port. ). 2 äggulor. 3 dl olja. 4 vitlöksklyftor. 1 tsk vinäger. 1 påse saffran. salt. Se till att både ägg och olja är rumstempererade
Äntligen sommar på riktigt. Vi äter på uteplatsen och ser solen gå ner bakom berget i väster. Det är så varmt att vi sitter kvar och pratar till mörkret helt har lagt sig
Har ni gjort egen majonnäs. Aioli. Om inte är det tid nu. Perfekt i grilltider, till mustiga sallader, ugnsgillade grönsaker eller varför inte på en nybakt fralla med lite ost
Mangoraja är en av mina favoriter bland kalla såser. Denna gjorde jag i fredags till mina ciabatta fyllda med kyckling, bacon och tomat och så blev det även denna sås