80 kg
och blev lovad en bukplastik. Jag har sådant stort häng som aldrig kan gå tillbaka. Läkaren och jag kom överens om att vi båda skulle bli mer nöjda med resultatet om jag gick ner till 75 kg - Inga problem sa jag när jag gick från besöket. Det är ju bara strikta till min kost och vips!
-) och krydda. Strimla o stek den där fläskfilén, som inte är det nyttigaste köttet. Nu brister min kunskap men jag gissar att den här rätten passar fint att äta efter gastricbypass operation
Igår var sista dagen på höstterminen och efter en tårfylld avslutning i aulan (jag gråter för minsta lilla nu för tiden, men det här var ganska befogat
Kram A-L. Nu har jag kommit långt med maten i det här huset. En kaffe med mandelmjölk till efterrätt och snart ska jag börja göra mej klar för en 40-års fest
Alla recept är gluten- och mejerifria. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
» E-postadress. Det här med vardagsmat…. jag fick tid över till det med denna onsdagskväll. När jag var liten hände det ganska ofta att vi åt efterrätt
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.