Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Så över till resterande delar av vår italienska kväll, vi ber redan nu om ursäkt för bildkvalité som är lite si och så, men det blir så när ljuset inte är riktigt tillräckligt
Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både till lunch och middag. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om ni vill impa lite hemma nån dag så laga något av dessa recept
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Önskar er en skön söndag och en bra start på nästa vecka. Söta maränger a´la lchf3 äggvitor0,5 – 1 dl Stevia ströSätt på ugnen på 100 grader, ej varmluftsblås
Vi har också testat på sniglar för första gången och det tar ju emot litegrann till en början men det underlättar iaf att jag valde att första gången köpa frysta som redan gjort sitt på jordelivet
Har ni också en skön söndag. Hampus har träning fyra dagar i veckan inkl match på söndag, Daniel får ta hand om en stor del av logistiken eftersom jag påbörjar nytt schema med lite kvällstider, läxor ska betas av, utflykt och skoljoggen ska också avverkas denna vecka med matlådor och extrakläder, jag ska iväg med mina härliga mamseller (ett gäng tjejer som träffas kontinuerligt)
Kan säga redan nu att sötpotatisen är godast så ta mer av den. Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Lite PT-Fiabröd-feelingBakade bröd i söndags med inspiration och originalrecept härifrån. Skulle egentligen blivit det receptet men jag hade inte alla märkliga frön hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.