Anders kommer snart att ha ett inlägg om vår mysiga helg hos Svärfar/Farfar/Pappa och Y. Jag ville bara tränga mig före och beskriva deras fantastiska hemgjorda äppledryck
Fisk, potatis och sås inte så krångligt…eller. Jag tycker det är svårt att verkligen få det bra, om fisken är tillagad lite för länge så blir den fördärvad, såsen kan koka ned för mycket och bli för salt
Jag gjorde en sådan god saft igår. Den smakade inte riktigt saft utan lite mer åt dryck hållet. )Detta behöver du til ca 1,5 liter1,5 kg rabarber7 dl strösocker1 liter vatten2 citroner1 vaniljstångBörja med att skölj och skär rabarberna i bitar
1. Fräs vilök i olja utan att det tar färg. Tillsätt bönorna och fräs någon minut till. Lägg det hela i mixer eller matberedare med ost och vatten, kör till en slät kräm
Han har tillsammans med en av de duktigaste barkilllarna I Stockholm (Tony Yilmaz på Tiki Room) tog fram en god sommardrink som jag skulle kunna servera mina gäster under midsommar