marsipanbakelser
Vegannasol
Vegannasol
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st Brödet:
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1½ dl socker
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 25 g smält mjölkfritt margarin
  • 1½ dl havredryck med smak av mango och apelsin (eller naturell havremjölk)
  • 1 dl sojamjölk
  • 2 msk majsstärkelse
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 200 g färgad marsipan
  • till
  • hallonsylt till fyllning
  • 6 st muffinsformar som du gräddar i 200 °C i 10-15 min Fyll formarna till ca 3/4 så muffinsarnas toppar blir platta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.