Hallonpannacotta under skogsbärskaramell med chokladdröm
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  •  
  • Pannacotta
  • 1 ½ gelatinblad
  • ½ vaniljstång
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk strösocker
  • ½ tsk rivet citronskal
  • 1 dl hallonpuré (150 gr frysta tinade hallon blir ca 1 dl puré)
  • När det svalnat, lägg i hallonpurén, vispa i de blötlagda gelatinbladen och blanda ihop.
  • Ta upp vanlijstången. och häll upp pannacottan i glas och ställ kallt i minst 2 timmar
  •  
  • Skogsbärskaramell
  • 2 msk strösocker
  • 0,75 dl vatten
  • 75 hallon 75 gr björnbär
  • ½ msk rivet citronskal
  • ½ vaniljstång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.