Jag har inte gjort några stora förändringar i originalreceptet men jag valde att grädda mina limpor i formar istället för i en långpanna och ökade gräddningstiden till 80 minuter istället för den angivna tiden på 60 minuter eftersom bröden behövde längre tid i ugnen för att komma upp till 98 C. Sätt in formarna i den nedre delen av ugnen och grädda limporna i ca 60 - 80 minuter (mina tog 80 minuter) tills de har en innertemperatur på 98 C
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Kom på att mitt knäcke är helt slut och bakar två plåtar. ♥ 200 g solrosfrön 1 dl hela linfrön 3 dl sesamfrön 2 msk fiberhusk 2 msk kokosmjöl (eller mandelmjöl) 1 tsk salt 5 dl vatten 1/2 dl vallmofrön Flingsalt Ugnen 160 grader, varmluft Blanda
Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse på LCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Lchf kladdkaka. 2015-07-26. 16. 36. 00. Kommentarer. 1. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
finns ju så många olika slags recept på just lchf chokladbollar men jag hade i detta i mina. finns ju så många olika slags recept på just lchf chokladbollar men jag hade i detta i mina
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Ligger här med feber och ont i halsen och även om man är sjuk så måste man ju äta. Så då provade jag på denna falska mannagrynsgröt och den var riktigt god och kändes len och snäll mot halsen
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Vi provsmakade en som precis var nykommen ut ur ugnen förut och den var verkligen urgod
Vitkål smakar ju egentligen inte så mycket så det var gott att krydda med sambal och ganska mycket salt (i alla fall med mina mått mätt som brukar vara ganska återhållsam med saltet)