Kycklingsoppa med bacon och sparris. Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
Pensla med glazen några gånger under stek- eller grilltiden. Coleslaw 1 Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola
Kontrollera med termometer. Eller minst 20 minuter (medan du förbereder önskade tillbehör). Låt fläskfilén vila några minuter innan du skär upp och serverar fläskfilén i ca 1-2 cm tjocka skivor med valfritt tillbehör som grönsaker, sallad och sås
Blanda de mortlade kryddorna med resterande kryddor och rör om rubben så att den blir jämn. När du har fått upp medeltemperatur och bra med rök är det dags att börja grilla
Min dag har mestadels bestått av klädtvättning och en vända till soptippen med massa avfall. Jag grillade en hel fläskfile som legat och marinerats hela eftermiddagen i en rödvinsmarinad
I köttväg blev det ett säkert kort, helgrillad fläskfilé. Paprika i olika färger grillades och blandades sedan med avokado i en dressing med olivolja och citron
Helgrillad fläskfilé från rapsgris med kaffekryddad rubb. Det man ska tänka på är att man gör det med indirekt värme, dvs att köttet ligger vid sidan om glöden istället för direkt över
Tyvärr delar inte min man denna last, bulgur är nog det enda gryn han äter med glad min. Lägg i en ugnsfast form tillsammans med paprikan, skuren i mindre bitar
6-8 hg fläskfileTill marinad. Ta upp köttet, låt rinna av, salta och grilla ca 15 cm från grillen ca 20 min, vänd då och då under tiden och pensla med marinaden några gånger. 6-8 hg fläskfile
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.