Härlig fisk som serveras med champinjoner i en gräddig sås. Servera med färsk potatis eller ris. 4 relativt stora bergtunga filéer (150-200 gram). 4 relativt stora bergtunga filéer (150-200 gram)
Började med en saffranssås till rödspättorna. Smaksätt ytterligare med lite cayennepeppar. Rör ned 4 msk vetemjöl och sedan i med vätska, saft från en citron, 3 dl vatten och 2 fiskbuljongtärningar
Julen närmar sig med stormsteg, vilket gör att jag vill frossa i julsmaker. En härligt solgul sås med mild smak av saffran och en liten hint av apelsin
Den här veckan har varit galet intensiv och jag har inte hunnit pyssla så mycket i köket… Det ska bli ändring på det från och med imorgon så snart kommer en massa nya recept
Fisk är ju bara så gott, här är det bergtunga som går bra att byta ut till någon annan plattfisk. Stekt ostronskivling, en riktigt god svamp, stekta tomater, rostad vitlök och potatismos smaksatt med tryffelolja, det kan inte bli bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.