2 yemek kasigi mayonez4 yemek kasigi yogurt1/2 kirmizi sogan1/4 kirmizi biber1 cay kasigi köri1/2 cay kasigi hint safranibiraz karabiber1/2 cay kasigi kuru koriander yada kuru maydanoz Mayonez ve yogurdu bir tabaga alin, sogani ve kirmizi biberi ince sekilde küpler halinde kiyin ve yogurt karisimina ekleyin
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Vid insikten av att Anders under tiden hade passat på att jämna mina nyplanterade björkskott jämns med marken med grästrimmern, kunde jag måhända ha använt min tid på bättre sätt (nya är planterade och vi håller tummarna)
1. Mixa kavring i en matberedare tills det blir smulor. Smält smöret och blanda med brödet. 2. Tryck ut brödsmulorna i botten på en pajform med löstagbar botten
)Jo det kan det med mina favo varmamackor och ett glas rödtjut och om ni nån dag skulle vara sugen på nått varmt, mumsigt, smakrikt och enkel kan jag tipsa om dessa små godbitar
För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
1. Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur. Skär fisken i mindre bitar. 2. Lägg i fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Skala och grovhacka grönsaker, lök och vitlök. Fräs hacket i en kastrull med lite smör. Tillsätt brun farin, låt det få färg och tillsätt köttbuljongen, rödvinet och vattnet