Plankstek med renfilé
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram renytterfilé , (alternativt hjortfilé, älgfilé, strutsfilé, lammfilé, oxfilé eller hästfilé)
  • 250 gram minisparris
  • 4 skiva(or) lufttorkad skinka
  • 12 st körsbärstomater
  • 1 mozzarella
  • 1 kantareller , färska, efter smak och kassa
  • 1 timjan , färsk
  • 1 smör
  • 1 salt och svartpeppar
  • 800 gram mandelpotatis
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , skalad
  • 1 st grönsaksbuljongtärning (ar)
  • 2 dl Västerbottensost , riven
  • 2 st äggula (or)
  • 1 salt och vitpeppar , ev Aromat
  • 1 st gul lök(ar) , liten
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 olivolja
  • 3 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk socker
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1.5 st chipotle-chili
  • 2 kvist(ar) timjan
  • 2 tsk maizena
  • 1 vatten , lite
  • 1 smör , en liten klick
  • 1 habaneropulver , ev

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.