Skär purjolöken i sneda skivor. Skala och hacka vitlöken. Fräs grönsakerna imargarinet några minuter. Smaksätt med ingefära och smula ibuljongtärningen
a maj idag och kylan verkar ha kommittillbaka. Igår snöade det också, vilketi och för sig är typisktaprilväder, men vi har ju blivitlite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Igår åt vi en gammal favorit, som faktiskt också är ett gammalt viktväktarrecept. Detta brukar jag göra dubbelt av eftersom det passar så bra som matlåda till jobbet också
Jag är på banan igen med ViktVäktarna och det känns så bra. Sakta men säkert neråt och ändå känner jag att jag kan äta vad jag vill (men imåttliga mängder) och jag känner mig mätt
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Med denna rätt så lekte jag lite med fantasin, tog lite vad jag hade och försökte skapa något gott. Jag hade bara bladspenat, vitlöksost och vanligskinka runt om kycklingen men tror absolut att den blir godare om man använder vanlig färskost utan smak och någon ört så som basilika, salvia eller liknandeistället
Hej alla bloggisar,. Hur har ni det där ute. Hur går det med er kamp mot vikten. Själv går det fintfint efter nystarten och jag känner mig sjukt motiverad och jag hoppas att mina recept kan hjälpa er på vägen
Det är många här ute som har som nyårslöfte att äta bättre, lättare och kanske gå ner ivikt. Det finns många olika "dieter" och var och en bestämmer själv vad som funkar bäst och vad man vill äta efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.