Och så provade jag i går att baka banana-bread efter ett recept jag använt tidigare, men gjorde det på veganskt vis, det vill säga att jag bytte ut äggen mot "chiaägg"
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är den en ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
Närmanbakar så behöver man ibland tre händer, så då får man vara lite påhittig. ställa spritspåsen i ett högt glas, så slipper jag hålla i påsennär jag ska fylla den
Det ska bli väl blandat, men det gör inget om mandlarna bara blir halverade. Och tid att skriva ner det där receptet på raw brownies som jag provbakade i går kväll
Utlovade i torsdags receptet på de baugetter jag bakade till torsdagens sopp-middag här hemma. Dela degen i tre eller fyra delar, beroende på hur tjocka baguetter som önskas
Vad kul. Här ska ni få mitt bästa recept på chokladmuffins. Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiskanärmanska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Vad mer idag då. Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligt tillfälle, men om ni vill baka finns här mitt bästa recept på kladdkaka - denna variant med en riktigt god lakritskolafudge på och passar utmärkt att servera med grädde och färska bär
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.