Ingredienser Portioner. 4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Smält smör i stekpanna med lite olja och bryn nötfärsen. Krydda med vitpeppar och salt. av såsen med lite maizenamjöl utrört i vatten för tjockare konsistens
En krämig rätt fylld med svamp, ost, creme fraiche, spenat, vitlök och timjan. Kantareller är förstås delikat i sammanhanget men har du ingen skogssvamp hemma går det bra med köpesvamp också
Finhacka löken och bryn den med nötfärsen i smöret. Smaka av med salt och svartpeppar. Börja med ett lager köttfärssås sedan svamp, därefter Crème Fraiche Gourmet Kantarell &
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.