) Hur som helst är det otroligt enkelt, sköter sig själv iugnen och köttet blir så mört och gott. Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittatbilligafläskkotletterblir detta en supergod middag en vanlig vardag
Tid. Ingredienser. Lägg kotletterna (frysta eller tinade) i en ugnssäker form, inte för stor. Helst ska den vara ungefär så stor som ytan kotletterna tar upp när man lägger dem bredvid varandra
Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigtiugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Lägg dom benfria råa kotlettskivornai gratängformen. Rör ihop såsen och häll den över kotletterna. Servera kokt potatis och grönsaker och vinbärsgeletill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.