salt & peppar. Den främsta anledningentill att det tog sådan tid var nog att jag skrivithandlingslistanpå tre olika papper och sprang sedan som en tok fram ochtillbakaibutikenmedminalistor
Grilladkycklingpå spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marineratkycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 600 g strimladkycklinglårfilé 2 msk olja 1/2 tsk kanel 1/2 tsk spiskummin salt och peppar 400 g konserverade hela tomater 5 dl kycklingbuljong (vatten ochtärning eller fond) ca 500 g sötpotatis 1 citron 1/2 kruka persilja salt och peppar 4 port couscous eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 2 dl matyoghurt Lägg tilliinköpslistan
Stek löken ochpaprikan mjuka iriktigtmedolivoljapåmedelvärme, salta och peppra. Här kommer en fantastisk vardagsrätt som även fungerar bra om man får gäster mitti veckan och har litemindretid att laga något extra gott
Hetta under tiden upp en grillpannamedliteolivolja penslat på den och rosta brödskivornatills de fått fina ränder och en krispig yta ochskiva gurkan och mozzarellan iskivor
Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevispå att man medframförhållningoch smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Häll påordentligtmed havssalt, här gäller det att inte vara rädd för att ta i, och koka upp. Man låter vattnet koka bort ochtillagas de sistaminuterna enbart i värmen från kastrullen så det skapas en jättegod salt yta ochpotatisen får en helt perfekt konsistensmed massor med smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.