Saltbakade kungsräkor med lime och jalapeño. Piggvar i ugn med pepparrot, räkor och skirat. Grillad kyckling med rub, bearnaisesås, krispig potatis och
Vardag igen, och efter att ha ätit rester, förvisso goda rester, i flera dagar smakade det riktigt bra idag med en laxgrytamedasiatiska smaker till middag
Servera med ris eller potatis. Tips till helgen. Denna rätt är fantastiskt god. Krämig och enkel att göra. Limen gör att smaken blir godare och fräschare
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet. Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken
Här sitter jag en ledig torsdagseftermiddag framför datorn med en kopp kaffe i handen. Det är intressant att sitta och lyssna på dem måste jag säga, höra hur de diskuterar fram och tillbaka, blir lite smått "osams", men sen ändå kommer fram till en lösning som båda är nöjda med
Servera laxgrytanmed ris och tomater. Smaka av med salt och peppar. Blanda majsstärkelsen med vattnet och rör ner tillsammans med grädden och smulad buljongtärning och låt koka 4–5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.