Idag bjuder jag på en riktig grill klassiker som äts med fingrarna, babyribs med glaze. Today, I give you a real barbecue classics, baby back ribs with glaze
Dessa ribs är helt klart i klass med O`learys. Detta är det godaste jag ätit på väldigt länge. Köttet blev så mört att det bara ramlade av benen och såsen ja…ni får helt enkelt testa själva
Vi kokte dessa små goda Baby back ribs och sen penslade med god glace och grillade. Jag gillar lite sådär sötstarka ribs, så jag brukar pensla lite extra flytande honung på och strö lite chiliflakes över
Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka. Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan
Åh, vilken mysig helg jag har haft. Mammsen, syrran och finaste brorsdottern har varit på besök. Vi har haft en riktig tjejhelg som bland annat har innehållit dans på Friskis och svettis, shopping, café-besök, matlagning, bakning, sällskapsspel, film, julmarknad och glöggmys
Oftast när man tänker på banankaka så är det ju något som liknar en mjuk pepparkaka, men min idé när jag först gjorde den här var att det saftiga från bananen skulle uppväga att det blir lite torrare av att använda saffran, och det visade sig bli en riktigt bra kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.