Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
25 g jäst 4 dl mjölk2 dl vatten 50 g smör 3 msk sirap 12 dl vetemjöl special. Rör i mjölk o vatten o få det finger varmt 37 grader. 2 dl vatten 50 g smör 3 msk sirap
Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den i ugnen. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni kunde smaka på detta genom skärmen, så att ni kan förstå hur gott detta verkligen är
Efter röntgen visade det sig att handleden faktiskt är bruten, så det blev gips. Jag hoppas det värsta ska gå över snart, för det går ju knappt att sova som det är nu
Tag upp degen på mjölat bakbord utan att knåda den. Kavla ut varje bit till en rektangulär platta. Tag ut plåten och pensla bröden med riktigt kallt vatten