LAXPATÉ A LA SVÄRMOR OCH EN PAJ FRÅN MOBERG
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 4 dl mjöl
  • 2 msk kallt vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 1 l färska kantareller
  • 2 gula lökar
  • 4 ägg
  • 1 1/2 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 1 dl hackad gräslök
  • peppar
  • 3. Värm ugnen till
  • 175 - 200 grader
  • 15 - 20 minuter till
  • Laxpaté
  • 600 g laxfilé
  • 2 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk mjöl
  • 1 dl creme fraiche
  • 4 dl grädde
  • 2 ägg
  • Kör lax och salt i en matberedare, tillsätt peppar, mjöl, creme fraiche och grädde. Blanda till sist i äggen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.