Blandaoch nyp ihop mjöl och smör till en smulig deg på ett mjölatbakbord. Dessa små pajer som är fyllda med en god Mascaponekräm med färska bär är lättaattgöraochmankanäta dem nästan direkt
För det ni ser är söndagens förrätt då vi provaderesternaavpajen till lite charkuterieroch det visade sej passagaletbra, nästan bättre än vadden gjorde till kräftorna (som för övrigt låg i dennalageninnan vi sörplade på dom)
Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponeratavbagarlandslaget
Minns en gång då jagoch min väninna skulle lagajapanskmiddag. Ibland slår jag knut på mig själv ochkokarlevandehumrar, sous-vide lagar hjortfiléer ochmixtrar med mousser
Denfaller under etikettensnabbtochenkelt, vilket inte är något självändamål i vårt kök - menibland är det inte helt fel attkunnalagasåsenmedanpastankokar
skär ut en mindre fyrkant inne i denlillaplattanutanatt för den skull skära helt igenom, detta gör att när du sedanhargräddatdina små galetterkan du enkelt med enliten kniv öppnaden mindre kvadraten som ett lock i dinagaletteroch in i galetten läggs sedanspenatfylletoch locket överst, (Saknas på bilden)
Har hängt i köket mer eller mindre helamorgonenochförmiddagen. Tankenvaratt min tobleroneparfait skulle få sällskapaven hög med snickerskakor à la LCHF men eländet barasprack när jag skulle skära i bitar
Ris à lamalta ur bokenBakglädjeoch LCHF. Ev kan du skära ner några klyftor apelsin i blandningen. Receptet är hämtat ur min senaste bok ”Bakglädjeoch LCHF – Njutning utan socker och mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.