När muslin är klar i ugnen blandar du ner kokosoch russin. Denna musli blev alldeles ljuvlig. Jag äter den medkokosmjölk, som jag brukar göra själv i vitamixern
Slängde ihop ett litet gäng goa muffins idag, medsmakavkokos, kaneloch så lite russin. Klicka ut i små formar och garnera med russin eller annat om du vill
Det kanske låter konstigt och annorlunda medkanel i maten, men det blir väldigt gott. Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.