Fläsk i kantarelltoppad älggryta
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg älgkött
  • 100 g rimmat fläsk i bit
  • 2 gula lökar
  • 1 bit rotselleri
  • 1 morot
  • 1 palsternacka
  • 1 liter vatten
  • 2 dl rödvin
  • 2 ½ msk koncentrerad mörk oxfond eller viltfond
  • 2 lagerblad
  • 10 kryddpepparkorn
  • 5-6 kvistar färsk timjan
  • 1 msk salt
  • Smör till stekning
  • Rapsolja till stekning
  • 2-3 msk maizena till redning
  • Sojakulör 
  • Tillbehör
  • 1 liter färska kantareller
  • smörstekta
  • Potatismos 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.