Krossa kexen & blanda med smöret som du smält. Tillred gelén, men med hälften av vattnet som står på förpackningen, låt detta stå & kallna (ej i kylskåp)
Skär varje kola i tre eller fyra bitar. Koka upp grädden. Sänk värmen eller ta bort pannan från plattan och lägg i chokladenoch låt den smälta under omrörning
LakritstryffelLite julgodis måste jag ju bjuda på. Tryffel är väldigt gottoch kan smaksättas på olika sätt, den här gången testade jag ett recept med lakrits vilket blev väldigt gott
Pannacotta. Koka upp Milda Mini Mat med socker. Krama ur gelatinbladen och smält i grädden. Häll grädden över hjortronsyltenochyoghurten, blanda ochportionera i glas, ställ kallt ett par timmar
Var först lite skeptisk till dessa, saffran är en väldigt speciell krydda och jag tycker inte om när det tar över smaken för mycket (undantaget saffransbullar och saffranskaka)
Ännu en kaloribomb men så är det ju bara jul en gång per år också. Vi bakade denna mäktiga chokladtårta till påsken men eftersom glasyren innehåller saffran så passar den väldigt bra i juletider också