Skär lövbiffenistrimlor. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara litetillserveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlandariven ost med tomater och philadelphiaostenTalövbiffarna och lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
I allafall så blev det en enkel bulgursallad och till det kryddiglövbiffistrimlor. Stek hastigt (så den inteblir torr och trist) tillsammansmed sambal olek
Strimlalövbiffen. Dressing. Krydda med salt och peppar. Häll flytande margarini en riktigt varm panna och stek lövbiffenhastigttills den har fått fin färg
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Lövbiff gartäng med Ädelost. Fräs purjolök, champinjoner och paprikai en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.