Krama ur gelatinen och blanda medhallonen, sila i finmaskig sil och häll försiktigt över. Smält sockret gyllenbrunt, häll på hallonenoch sänk värmen, låt sockret lösa upp sig
Garnerna pannacottan med den överblivna kokosen och servera med physalisen. Koka upp på medelvärme tills lagen fått lite färg, ta kastrullen från plattan
Blanda socker, vatten, hallonoch björnbär i en kastrull. Mörk pannacotta. Tanken var att vi skulle eldat en påskbrasa med, men vi valde att avstå pga värmen och för att ett hus några km härifrån totalförstördes i en brand på lördagsmorgonen, som tur var kom ingen till skada
Tag den vita chokladen i ena kastrullen och den mörka i den andra. Mörk kladdkaka. Klä en form med avtagbar botten med bakplåtspapper eller smöra och bröa formen
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.