Påskgodis Delux
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 26-27 grader Värm där efter upp chokladen i vattenbad under ständig omrörning till
  • 31-32 grader Ta direkt ur chokladskålen ur vattenbadet
  • 65 g grädde
  • 15 g glykos
  • 0,25 st vaniljstång
  • 110 g mjölkchoklad
  • 10 g osaltat smör
  • 20 minuter.Ta ur vaniljstången och koka upp vätskan en gång till och häll den försiktigt över chokladen medan du rör eller använder en stavmixer/köksmixer tills det blir en slät massa. Tillsätt smöret och mixa tills smöret helt smält. Låt tryffeln svalna till ca 25 grader.Fyll sedan pralinskalen eller pajskalen eller ischokladformarna. Om tryffeln fylls i ischokladformar så låt den stelna i kylen över natten. Tryffeln blir trots sin kyl tid svår att få ur formarna. Hallontryffel
  • 90 g mörk choklad av god kvalitet
  • 60 g vispgrädde
  • 35 g hallonpuré
  • 35 g puré
  • 10 g glykos
  • 20 g osaltat smör
  • 1 stjärnanis
  • 250 g mörk choklad av god kvalitet
  • 0,5 st vaniljstång
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 knivsudd havssalt
  • 60 g glykos
  • 50 g osaltat smör
  • 80-100 g kakao
  • 200 g mörk choklad
  • 10 minuter Smält

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.