Skala och skiva äpplen (jag använde mig utav gröna äpplen). Pensla fyra små ugnsfasta portionsformar med hälften av smöret och fördela sedan upp äppelskivorna i formarna
Krossa vitlöksklyftorna och lägg tillsammans med rödlök och äpplen i botten av en ugnssäker form. Skär rödlöken i grova klyftor och dela äpplena på mitten
Rödingfilé med äpple, gurka och stenbitsrom. Vitvinssås med stenbitsrom. Smaka av såsen med kajennpeppar och red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten
Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor. Ställ alla klyftor på en plåt med bakplåtspapper. till två personer2 gula lökar2 äpplen5 potatisar2 portionsbitar lax med skinnet kvar ½ tsk saltsvartpepparCurryröra½ dl kesella (lätt)½ dl yoghurt1 tsk curry1 msk hackad gräslök½ tsk saltSätt ugnen på 225 grader. 2 äpplen. 2 portionsbitar lax med skinnet kvar ½ tsk saltsvartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.