När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling medsötsur sås
Lyft upp med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Sötsur sås. Servera med osaltat basmatiris. Lägg i kycklingbitarna och vänd runt, lägg bitarna i olja som hettats upp till 180 grader och fritera tills de blir gyllene i färgen
Lyft upp med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Sötsur sås. Servera med osaltat basmatiris. Lägg i kycklingbitarna och vänd runt, lägg bitarna i olja som hettats upp till 180 grader och fritera tills de blir gyllene i färgen
Ingredienser Portioner. 4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg upp det friterade fläsket att rinna av på brickan med papper. Se till att ha ett lock eller plåt i närheten att täcka över med om olyckan skulle vara framme
Smaka av med ev mer chiliflakes beroende på hur hett du vill ha det. Det blir en sådan kontrast att komma ut från lilla hallen där vi yogar, lugn och med en skön feeling i kroppen och den härliga musiken i bakgrunden, så kommer man ut till gymmet där det stånkas och stönas, maskinerna skramlar, svetten sprutar och musiken pulserar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.