Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Sist fräser du räkorna och lägger över dem i den kreolska grytan. Servera Kreolska räkor med kokt blomkål (koka buketter i 10 minuter), kokt broccoli (koka med blomkålen), koka bönor som gröna bönor (koka med blomkålen)
När de två timmarna som behövs för att få en köttgryta riktigt läcker äntligen hade gått, fick så Najnin äntligen hugga in på sin mustiga gryta, och hon var sååå lycklig
Strimla köttet. Salta och peppra och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Späd med vatten, fond, grädde och soja, och småkoka under lock i 30 minuter
Vi hade beställt kreolsk gryta. Relaterade Kreolsk gryta med fläskfilé och heta korvar. Sitter i soffan i stugan och slöar och sappar mellan Mästarnas mästare och kvalmatch mellan Modo och Leksand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.