Här kommer ännu ett recept med pumpa och det blir ett bröd till helgens frukost. Jag kämpar på med surdegsbröden och det blir gott men jag får inte riktigt till det som jag vill ås jag fortsätter kämpa
Den här ”yoghurten” är varken gjord på mjölk, innehåller laktos, är processerad eller är vit. Men konsistensen är den samma, och sättet man äter den på
En gång i tiden fanns ett trevligt juice- och smoothieställe på Göteborgs central. Vid vad som blev mitt sista besök där så beställde jag en smoothie med spirulina i
Grönkål är något som jag tycker är väldigt gott. Jag brukar stuva den som en variation till spenat. Nu när julen är här finns det gott om grönkål i butikerna så passa på, dessutom är det säsong för svensk grönkål nu i december
Jag ändrade bara lite på fyllningen – var rädd för att chèvre skulle bli en alltför dominant smak. Den här pajen gör sig bra på julbordet, men den funkar minst lika bra på en buffé eller som en lunch tillsammans med sallad
Grönkål är ju både nyttigt och gott så passa på nu i vintertider att proppa i dig. Jag hackade grönkålen grovt och stoppade ner i en paj tillsammans med fetaost, champinjoner och lök
Jag pytsade också i lite skalade hampafrön i mina biffar för att pimpa dem med lite extra bra fettsyror, men de kan uteslutas eller ersättas av något annat
Jag älskar soppor och vill gärna testa lite olika och eftersom jag är helt tokig i rotselleri, både i gratäng och slaw, så ville jag prova att göra rotsellerisoppa också
En av mina nya favoriträtter är denna rotsellerisoppa med citron- och rosmarinkikärtor. Kikärtorna påminner om mina ugnsrostade och agerar som små smakexplosioner
Recept. Indisk kidneböngryta – Masala rajma. Kidneybönor i kryddig sås. Jag har inte ätit kidneybönor i Indien, men tyckte att det var kul att prova den här grytan ändå