Fyll upp pajformen med rabarberna, sockra och strö över kanel. Pudra pajformen med potatismjöl. Blanda de torra ingredienserna, och tillsätt i kastrullen, blanda runt och häll över havresmeten över rabarberna
Koka grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull på medelhög värme. (Lägg i lite knäcksmet i ett glas med kallt vatten, går det att forma smeten till en kula är den färdig)
Knäck görs klassiskt på lika delar socker, grädde och sirap och smaksätts sedan med hackad mandel. Vill du inte hacka med kniv så kan du använda dig utav en nötmal
Upplagd av. onsdagen den 19. e december 2012. Knäck medsmakav saffran. Ca 50 st. Koka upp 2 dl socker, 2 dl vispgrädde och 2 dl sirap i en kastrull under omrörning
Blanda sedan ner russin, kokoschips och gojibär. I det här receptet uppnås detta med hjälp av söndermixade äpplen, som även ger en fantastisk smak till granolan tillsammans medkanel och vanilj
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Fördela sedan ut degen över blåbären och hallonen och ställ in i mitten av ugnen och grädda tills du får en gyllene knäckig yta
Att smaksätta rabarbern med lite kanel blev en riktigt lyckad kombo. Denna paj är superenkel att göra och serveras bäst ljummen med en klick god vaniljglass eller vaniljsås
Äntligen har jag kommit igång med bloggen. Här hoppas jag kunna inspirera er och även för mig själv samla alla smakfulla och nyttiga recept på maträtter vi gör här hemma
Exempelvis kan man smaksättamed kardemumma, kanel, lakritsgranulat, polkagriskross, citron eller apelsinzest eller som nu medmed en smakav whiskey som smakarav äpple och kanel
Är du en av dem som precis som så många andra gett ett löfte om att bli mer hälsosam så har du ju faktiskt hamnat rätt då jag försöker bjuda på massvis med goda recept på sånt som är hälsosamt för både kropp och själ, utan att ta bort njutningen med god mat och sötsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.