När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
En egentligen väldigt enkel gryta med de traditionella smakerna men med den stora skillnaden att man låter köttet ligga i en marinad över natten innan man tillagar det
Fyll sedan kalkonen löst med fyllningen (fyllningen expanderar vid tillagning). Separera försiktigt skinnet från bröstet och fyll med mjukt smör och lite fyllning
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Många har testat JamieOliverslasagnemed crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Grilla bröden med snittytan nedåt i grillpannan, bara tills de blivit varma och köttet vilatklart. Och krydda direkt därpå med balsamvinäger, olja och svarpeppar
Extra goda med lite färska blåbär, mandelspån och flytande honung. Detta är ett recept från JamieOliver och allt mixas ihop i en mixer och blir som en smoothie, så därför kallar han det för ”blåbärssmoothie-pannkakor”
Alla grönsaker kan med fördel delas i lite större bitar. Tillsammans med ris och en klick gräddfil eller med nachos och guacamole är det nästan så att man skulle bli vegetarian på heltid =)
Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Fyll den ena tomatburken med vatten och slå det i grytan, salta och peppra ganska generöst
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa
) Det ska vara små, hela potatisar. ) JamieOlivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Låt degen ligga i stekpannan och när man man sedan rör runt stekpannan och pizzabottnen ”följer med/frigör” sig från stekpanneytan så borde den vara lagom krispig på undersidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.