Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
Var ändå skönt att röra på sig efter så jag var ute och tog en lugnt joggingtur i Gävle i söndags och det var fantastiskt mysigt att komma ut i det fina vädret
Det är alltid kul när man går och handlar och man hittar en ny produkt i affären. Jag upptäckte nyligen "Svart thairis", ett relativt nytt ris från Kung Markatta och jag var bara tvungen att testa
Nu har jag som synas tagit vad som fanns i kylen och gjort en plock lunch utav det. Nästan bara proteiner och grönsaker, olivoljan kan man inte utesluta dock, det är en principsak
Ett enkelt och mycket gott recept som vi säkerligen kommer att göra många gånger framöver. Blanda samman yoghurt, fetaost, persilja, dill och pressa ner vitlöken
Stekt nötkött är ganska populärt i Japan både för att äta ute och hemma. Det finns många Yakiniku restaurang och du kan hitta många typer av såser för Yakiniku
Hon har delat med sig hur många som helst och använt själv också. Receptet är antagligen det enklaste jag läst någonsin - "man river bara lite zucchini och ost, blandar med ett ägg och steker"
Fredag igen och en vecka har man redan hunnit jobba. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
Soppan blev riktigt bra och alla utom en i familjen tyckte om den. Jag tyckte att hos Tant grön hade soppan en liten bränd smak, men det visade sig att när jag testade själv, att kombon curry/gurkmeja och jordärtskocka får en liten bränd smak ihop
Detta är en fräsch, nyttig och riktigt god vitkålssallad. Vitkål innehåller massor av nyttigheter som C-vitamin, folsyra och kalium och innehåller även nyttiga bakterier som är bra för magen