Inte ens mina älskade pajer behöver jag vara utan nu när jag är glutenintolerant. Det här är ett av mina favoritrecept på smulpaj, där jag ersatt vetemjölet med glutenfri mjölmix
Jag bakar gärna inte bröd(förutom det populära knäckebrödet Svartsöknäcke som jag brukar göra), tycker det är kladdigt,omständigt och jobbigt att knåda, bökigt och lång tid tar det också
Hemgjord glass slår det mesta, speciellt en tidig sommardag som idag, själv har jag den billigaste varianten av glassmaskin som bara klarar en sats om dagen och som inte slår in tillräckligt med luft i glassen vilket gör att om man sparar den i frysen någon dag extra så har man världens hårdaste glass
Jag vet att varje gång jag skriver om en glass här, så är det den godaste glass jag gjort. Och på sätt och vis är del väl rimligt att det blir så, då jag strävar mot förbättring och just godare glass
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Vet inte om ni har märkt det på bloggen men jag har en stor kärlek till olika slags rullar inom mat. Så idag bjuder jag er på en smarrig Fläskkotlettrulle med bacon, ost- och omelettfyllning