Rödvinsbräserad fransyska med svamp och rotfrukter
Scan
Scan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Scan fransyska, ca 1 kg
  • 2 gula lökar
  • 5 vitlöksklyftor
  • 1 morot
  • 100 g rotselleri
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 dl rödvin
  • 7 dl vatten
  • några timjankvistar
  • 1 lagerblad
  • 5 vitpepparkorn
  • ev. 2 msk majsstärkelse
  • olja och smör till stekning
  • steksnöre
  • 1 gul morot
  • 2 persiljerötter eller palsternackor
  • 2 gulbetor
  • 5 potatisar
  • 100 g champinjoner
  • 100 g svamp an annan sort t. ex. Karl Johan eller trattkantarell
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • smör och olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.