Servera den grilladerödingenmedgrillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grilladröding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Jag är bortskämd med de mest delikata grillade rätter. I lördags plockade min man fram sommarens grillbibel, läste helt kort, och fann ganska omedelbart det recept som ligger till grund för dessa fantastiska kycklingklubbor
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
-) Grilladoch kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus. Helt galet hur grillad fisk kan få så fin färg och smaka så gott
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Nu råkar vi ha tillgång till vitlöksgräs i vår lilla trädgård, men det går lika bra medgräslök. I lördags halstrade vi rödingfiléerna, och serverade dem med ett riktigt smörig, fluffig potatispuré
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Vispa smöret med dill, citronzest, salt och peppar. Servera till den grillade fisken. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.