Den italienska minestronen är fantastiskt god och nyttig och kan göras på tusen olika sätt. Du kanske minns den urvattnade versionen från skolbespisningen, men den här är något helt annat
Populära inlägg. Gi-frallor. Detta bakar jag ofta och tycker är väldigt gott. Runt dessa bröd kommer en härlig skorpa att bildas, är du en av dem som inte gillar skorpan
Betraktelser
Det var ett tag sen jag skrev här nu. Praktiken på brogyllen går hyfsat. Svårt att hänga med, försöker ta initiativ men det är svårt
Nyttiga och goda frukostbullar med rågmjöl. Jag använder kall vätska och låter degen jäsa längre eftersom brödet (speciellt bröd bakat med rågmjöl) får mer smak då, men det går bra att använda ljummen vätska och halvera jästiden om man har ont om tid
Idag blev jag himla sugen på nybakat bröd när jag fick syn på påsen med brödkryddor i skåpet. Jag tycker att allt bröd med brödkryddor smakar himmelskt
Bild och recept lånad från recept. nu. . Vad passar bättre än ett nybakat, gott och nyttigt recept på knäckerbröd efter en överdådig men ack, så god mathelg
Det senaste latmansbrödet jag gjorde blev så populärt här hemma att det tog slut lite oväntat fort, så fort att jag inte tänkte på att sätta en försurdeg innan det var för sent
Jag äter macka till lunch fyra dagar i veckan, då är det gott med lite omväxling. Jag har alltid surdegsbröd eftersom det är både nyttigare, mättar längre och är snällare mot magen
Det var verkligen evigheter sedan jag bakade bröd. Kan knappt komma ihåg om jag bakat bröd i år. Så i dag var det på tiden att damma av hushållsassistenten
Hoppas ni gillar mina bröd. Idag har jag varit riktigt produktiv och bakat 3 sorters bröd. 1. Ett kryddknäckebröd som jag redan lagt ut receptet på här på bloggen
Ställ ugnen på 175 grader, låt den värmas upp medan du blandar alla torra ingredienser i en bunke. Häll i filmjölk och sirap och rör ihop (helst med elvisp)