Sockerfri marängbotten med protein-citronkräm och jordgubbar
matkreation.se
matkreation.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • INGREDIENSER
  • Marängbotten
  • 1.5 dl äggvita
  • 0.5 dl sukrilett
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 msk fluffad äggvita (använd det som blev över från botten)
  • 150 g lätt kvarg
  • 1/2 skopa (15 g) vaniljprotein (One Whey Vanilla/white chocolate)
  • 1 msk kokosolja
  • 1/2 pressad citron + rivet citronskal
  • 1 msk agave
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 tsk xanthan gum (alternativt fiberhusk)
  • 2 msk sukrilett

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.