Fänkålssoppa med saffran, citron, cayenne och vitlöksscampi
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Fänkål
  • 10 cm Purjolök
  • 4 msk Smör
  • 7 dl Kycklingfond
  • 3 dl Grädde
  • 1/2 st Citron
  • 1 krm Cayenne
  • 1 krm Saffran
  • 2 msk Maizena
  • 2 msk Olivolja
  • 2 msk Bladpersilja
  • 8 st Scampi
  • 2 msk Smör
  • 1 st Vitlök
  • 1. I en kastrull, fräs smöret och tillsätt fänkålen och purjolöken, mjukgör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.