Snabb och enkel middag. Häll över grädde, salta och peppra 3. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1
Fisk och Skaldjur,. Grönsaker och Sallad,. Tisdag och fisk på menyn. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
Efter dagar med festmat och köpmat fick det i dag bli fisk, närmare bestämt torsk. Det här receptet hittade jag hos Gourmet-morsan och jag måste säga att det var riktigt gott
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. En migränattack av något slag tror jag och INTE sviter av något fredagsmys om någon nu skulle tro det
Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.