Garnera medsalladsblad. Skär de soltorkade tomaterna och salladslök i små bitar. Tonfisken. Lägg upp dem på varma tallrikar tillsammans med de gräddade polentabitarna
Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallriken sen. Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant
För mig började det med att jag ville göra en salladmedtonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen. Smaka av med salt. små salladsblad. 1. Skala och skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka skivor
Denna goda kycklingsalladmedgrillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
toppa med lite persilja och nymalen peppar. den här salladen är minst sagt klockren till grillat fläskkött, oavsett det är kotletter, schnitzel eller filé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.