Vegetarisk lasange
Det gröna köket
Det gröna köket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  •  
  • Ingredienser
  • 200 gr färska lasagneplattor
  •  
  • Till tomatsåsen
  • 2 gula lökar
  • 3 st klyftor vitlök
  • 1 msk olivolja
  • 400 g hela konserverade tomater
  • 0,5 tsk torkad oregano
  • 0,5 tsk torkad basilika
  • 1 krm riven muskot
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  •  
  • Fyllning
  • 450 g fryst bladspenat
  • 250 g keso naturell
  • 100 g riven ost
  •  
  • Topping
  • 2,5 dl mjölk
  • 50 g riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.